Zwangerschapsshoot Bos

Hoe leuk is een zwangerschapsfotoshoot in het bos!

Een aantal weken geleden mocht ik een zwangerschapsshoot in het bos maken. Ze was op dat moment 34 weken zwanger. Super leuk om ook op locatie te fotograferen. Ik heb natuurlijk mijn fotostudio op De Oude Veiling in Zwaag, waar ik erg graag ben. Maar een fotoshoot op locatie is net zo fijn om te doen.

De Vooroever bij Medemblik is een hele fijne plek. Je kunt er zwemmen, bootje varen, heerlijk eten bij De Zoete Zee, bloemen plukken en het mooiste van alles het hele terrein is kidsproof!

Wel een beetje spannend om op de foto te gaan.

Deze lieve dame vond het best spannend om op de foto te gaan. Veel klanten zeggen dat van te voren. Dat is dus best een drempel voor heel veel mensen. Maar ik stel iedereen gerust, als we eenmaal zijn begonnen, is de sfeer gelijk heel relaxt en ongedwongen. Samen op de foto gaan is toch echt heel erg leuk

Ben je na het lezen van deze post ook enthousiast en heb je zin in jouw zwangerschapsfotoshoot. Misschien in mijn studio of in het bos, jij mag het zeggen! Bekijk dan hier een zwangerschapsshoot tijdens het gouden uurtje. En als je een zwangerschapsfotoshoot bij mij wilt boeken, wacht dan niet te lang! Zo ben je verzekerd van een plekje op de door jou gewenste datum.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je nog meer leuke en mooie zwangerschapsfoto’s bekijken of newborn foto’s, ik ben ook te vinden op Instagram

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Zwangerschapsshoot Bos
Zwangerschapsshoot Bos
Zwangerschapsshoot Bos
Zwangerschapsshoot Bos
Zwangerschapsshoot Bos