Inspiratie Zwanger Fotoshoot

Een zwanger fotoshoot is een mooie herinnering voor later. Waar zoek je leuke voorbeelden zodat je jouw shoot vorm kan geven? Het is een uniek moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Daarom zijn foto’s heel belangrijk, later zul blij zijn dat je je zwangerschap op de foto’s nog terug kan kijken. Op een bijzondere manier probeer ik deze prachtige tijd vast te leggen om later te herinneren. Als je kiest om je zwangerschap te laten fotograferen, ben je vast op zoek naar inspiratie voor jouw zwanger fotoshoot.

Laat je zwangere buik professioneel fotograferen?

Ben je zwanger ? Gefeliciteerd ! De beste periode om een zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist. Als je inspiratie voor jouw zwangerschap fotoshoot zoekt en mooie voorbeelden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als zwangerschapsfotograaf gebruik ik allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Mijn fotostudio is gelegen in Zwaag.

Laat het weer het toe, dan is het ook mogelijk om buiten tussen de bomen en de bloemen de foto’s te maken.
Voor inspiratie voor jouw zwanger fotoshoot kan je ook op mijn pagina werkwijze zwangerschapsfotoshoot kijken. Daar vind je diverse foto’s die gemaakt zijn op verschillende toffe locaties.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsfotoshoot? Voor meer informatie over een shoot, neem dan contact op via het contactformulier. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Inspiratie Zwanger Fotoshoot

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotografie

zwanger

Wit Puur Zwangerschapsfotografie

Wit Puur Zwangerschapsfotografie

zwanger fotoshoot

Comments are closed.