Inspiratie Zwanger Fotoshoot

Een fotosessie zwangerschapsfotografie is een mooie herinnering voor later. Zwanger zijn is een uniek moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik deze prachtige tijd vast te leggen om later te herinneren.

Laat je zwangere buik professioneel fotograferen

Ben je zwanger ? Gefeliciteerd ! De beste periode om een zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist. Als zwangerschapsfotograaf gebruik ik allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Mijn fotostudio is gelegen in Zwaag. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Laat het weer het toe, dan is het ook mogelijk om buiten tussen de bomen en de bloemen de foto’s te maken.
Voor inspiratie kan je ook op mijn pagina werkwijze zwangerschapsfotografie kijken. Diverse foto’s gemaakt op verschillende toffe locaties.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Zoek je inspiratie voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsfotografie, newborn, baby portret of voor een familieshoot?
Ik benis als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschapsfotografie, newborn, kinderen en familie’s. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot (zwangerschapsfotografie) ! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotografie

zwanger

Wit Puur Zwangerschapsfotografie

Wit Puur Zwangerschapsfotografie

zwanger fotoshoot

Comments are closed.