Inspiratie zwangerschap fotoshoot

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Zwanger zijn is heel speciaal en een moment wat je (waarschijnlijk) niet veel vaker gaat meemaken in je leven. Aangezien je hier nu rondkijkt, ben je waarschijnlijk op zoek naar inspiratie voor jouw eigen zwangerschap fotoshoot, mega leuk! Er groeit een baby in je buik en dat bijzondere en unieke gevoel wil je voor altijd bij je houden. Vastleggen als een herinnering aan deze periode. Hoe kan dat nou beter dan met prachtige foto’s? 

Laat je zwangere buik professioneel fotograferen

De beste periode om een zwangerschap te fotograferen is tussen ongeveer de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist. Als zwangerschap fotografe gebruik ik allerlei accessoires bij deze fotoshoot. Denk aan, mooie kanten voiles, lieve en stoere jurken in mooie tinten. Bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Mijn fotostudio is gelegen in een historisch herenboerderij in Abbekerk, vol met mooie details, raampartijen, wanden en muren. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Laat het weer het toe, dan is het ook mogelijk om buiten op het erf tussen de bomen en de bloemen de foto’s te maken. Onderstaand een impressie van verschillende fotosessies die ik vanuit Kleurrijk Ontwerp heb gedaan!

Zwangerschapsshoot met kindje
Zwangerschap fotoshoot amsterdam
Zwangerschapsshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapsshoot Breukelen
Zwanger fotoshoot samen

Wil je een fotosessie zwangerschap fotografie boeken?

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor zwangerschap fotografie? Wil je misschien een cadeaubon zwangerschap fotografie aan iemand cadeau geven? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.

Zoek je nog meer inspiratie zwangerschap fotoshoot, of informatie over een zwangerschapsshoot, newbornfotografie, maternity photoshoot, pregnant shoot, baby fotoshoot of familieshoot? Check dan ook de andere blogs op Kleurrijk Ontwerp!

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!