Inspiratie zwangerschap fotoshoot | Zwangerschap fotografie Haarlem

Inspiratie zwangerschap fotoshoot

Ben je zwanger ? Gefeliciteerd! Zwanger zijn is heel speciaal. Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Er groeit een baby in je buik. Dat bijzondere en unieke gevoel wil je voor altijd bij je houden. Vastleggen als een herinnering aan deze periode.

Laat je zwangere buik professioneel fotograferen

De beste periode om een zwangerschap te fotograferen is tussen ongeveer de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist. Als zwangerschap fotografe gebruik ik allerlei accessoires bij deze fotoshoot. Denk aan, mooie kanten voiles, lieve en stoere jurken in mooie tinten. Bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Mijn fotostudio is gelegen in een historisch herenboerderij in Abbekerk, vol met mooie details, raampartijen, wanden en muren. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Laat het weer het toe, dan is het ook mogelijk om buiten op het erf tussen de bomen en de bloemen de foto’s te maken.

Onderstaand een impressie van deze fotosessie zwangerschap fotoshoot Haarlem.

Wil je een fotosessie zwangerschap fotografie boeken?

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor zwangerschap fotografie? Wil je misschien een cadeaubon zwangerschap fotografie aan iemand cadeau geven ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.

Zoek je nog meer inspiratie zwangerschap fotoshoot, of informatie over een zwangerschapsshoot, newbornfotografie, maternity photoshoot, pregnant shoot, baby fotoshoot of familieshoot?

Als vakfotografe gespecialiseerd maternity photography and styling. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot zwangerschapsfotografie! 

michel kleurrijk ontwerp

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!