kleding-zwanger-fotoshoot-wit-kant-1

Zwangerschapsshoot Kleding | 10 tips voor mooie kleding voor een zwanger fotoshoot! 

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en je wil dit graag vastleggen in een unieke zwangerschapsfotoshoot. Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie tussen de 30 en ongeveer 35 weken zwanger (en wil je toch heel graag eerder komen, dan kan dat ook hoor! Maar neem dan even contact met me op).

Van je prachtige buik maak ik foto’s in een stijl die bij jouw past. Maar wat trek je dan aan en neem je mee naar zo’n bijzondere zwangerschapsfotoshoot. Hoe kan je je het beste voorbereiden? Die vragen hoor ik bij iedere boeking van een zwangerschapsfotoshoot. En boek je bij mij een zwangerschapsfotoshoot dan krijg je natuurlijk van mij kledingtips voor jou, je partner en eventuele kinderen. Ook heb ik in de studio heel veel kleding, doeken, kant, hoeden en nog veel meer leuks om de zwangerschapsshoot mee aan te kleden. Maar het is ook leuk als je zelf iets bijzonders meeneemt om de zwangerschapsshoot extra jouw fotoshoot te laten zijn. Zodat je straks foto’s hebt waar je een heel goed en speciaal gevoel bij hebt.

In deze blog laat ik 10 van mijn tips zien zodat je er bij de zwangerschapsfotoshoot geweldig uit zal zien. En als je er voor kiest een zwangerschapsfoto’s te laten maken, zou ik zeggen, denk out of the box en zorg dat je net even andere kleding meeneemt dan je in het dagelijks leven draagt!

Boek je eigen fotosessie zwangerschapsfotografie

Voor zwangerschapsfotografie in de studio heb ik een basis fotopakket. Na de fotoshoot kan je deze nog uitbreiden met extra fotobestanden. Hier kun je mijn tarieven voor Zwangerschapsfotografie bekijken. De fotobestanden behorende bij het fotopakket zijn in hoge resolutie en professioneel nabewerkt.

10 x de leukste kleding voor een Zwangerschapsfotoshoot

Hieronder vind je 10 x inspiratie voor mooie kleding voor tijdens een zwangerschapsshoot:

1. Een kanten doek, mooie sjaal of misschien wel de sluier van je bruiloft

2. Een gebreide poncho of vest in een lichte tint

3. Blouse of top van kant

4. Tuinbroek en mooie landelijke blouse

leuke-zwangerschapshoot-kleding

5. Wit overhemd (kan ook tof zijn om er een van je partner te dragen)

Zwangerschapsshoot studio breukelen

6. Lingerie met veel kant (wit, zwart of in een mooie pastel kleur)

Zwangerschap-Ghilaine-zwangerschapsfotoshoot

7. Samen met de andere kinderen in matching outfits

8. Zet eens een hoed op

Kledingtips fotoshoot heide

9. Speel met kleur: Rode hakken als tof detail

kleding-zwanger-fotoshoot-hoge-hakken

10. Ga voor puur natuur

Nog meer tips voor zwangerschapsshoot kleding

Er zijn zoveel leuke kledingstukken te verzinnen voor een zwangerschapsshoot, dat ik er zelf helemaal enthousiast van wordt. We gaan gewoon nog even door met leuke voorbeelden! Want wat dacht je bijvoorbeeld van deze zwangerschapsshoot kleding ideeën…

– Hoge Hakken
– Een mooie Little Black Dress
– Zomerse Maxi Jurk
– Ga voor een outfit in je favoriete kleur
– Hippie / Ibiza look

Voel je je er goed bij, vergeet dan niet dat je ook bloot heel mooi op de foto kan. Maar ook andere poses en in lingerie zijn natuurlijk mogelijk. Ik heb trouwens ook leuke tips voor kleding voor een familie fotoshoot!

Wil jij ook een zwangerschapsshoot doen? Neem gerust contact op!

Ben je enthousiast geworden na het zien van de foto’s en en wil je ook graag zo’n bijzondere zwangerschapsfotoshoot? Neem dan contact op via onderstaande formulier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam