Zwangerschapsfotografie

Fotoshoot: Leuke zwangerschapsshoot met koppel uit Almere

Het blijft altijd leuk als ik een inkijkje mag geven van de shoots die ik doe en een paar mooie beelden mag delen. Deze twee mooie mensen waren bij mij in de studio voor een onwijs leuke zwangerschapsshoot. Blijft toch altijd bijzonder, als mensen van ver naar mijn fotostudio komen voor mijn zwangerschapsfotografie!

Zwangerschapsfotografie Branco & Esmeralda

34 weken zwanger

Ze zijn bijna 34 weken zwanger, van een jongetje. Omdat ze het combipakket hebben geboekt “zwanger & newborn” ben ik niet alleen vandaag aan het fotograferen, maar ga ik in augustus ook in de eerste twee weken hun kleintje fotograferen. Zo leuk en bijzonder om te mogen doen! Voor mij als fotograaf is het ook extra speciaal om al te fotograferen in de zwangere fase en er dan ook nog even bij te mogen zijn als het kleintje er écht is.

Zwangerschapsfotografie schoentjes

Kleding van deze zwangerschapsshoot

De kleding voor deze zwangerschapsfotoshoot vond ik erg mooi samengesteld en het was goed te zien dat erover nagedacht was. Er was ook speciaal voor gewinkeld en hulp bij gevraagd, hoe leuk! En de verkoopsters hadden ook enorm goed geholpen en een hele smaakvolle setjes kleding en lingerie meegegeven. Een jongetje op komst, een zwangerschapsshoot op een fotogenieke boerderij, ja dan wil je niet dat je kleding achterblijft, dan ga je voor kleurig & stijlvol. Zo leuk! Alle ingrediënten voor een leuke zwangerschapsshoot waren hier echt aanwezig.

→ Lees ook: Zwangerschapsshoot Kleding | 10 tips voor mooie kleding voor een zwanger fotoshoot! 

Zo heb je ineens een hele leuke zwangerschapsshoot

Esmeralda heeft echt kleding uitgezocht die haar buik mooi laat uitkomen. En je ziet op de foto’s ook zo goed dat ze zich mooi voelt en heel lekker in haar vel. Samen staan ze ook zo blij en vrolijk op de foto’s. Echt samen in verwachting van wat allemaal gaat komen. Een mooie tijd voor deze mensen!  


leuke-zwangerschapsshoot-naam-op-buik
leuke-zwangerschapshoot-kleding

Wil jij ook een leuke zwangerschapsshoot?

Ben je enthousiast geworden na het lezen over deze bijzondere zwangerschapsfotoshoot en wil je ook graag een leuke zwangerschapsshoot? Voor meer informatie of contact kun je het contactformulier invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren! Oh en misschien leuk om te weten: Kleurrijk Ontwerp is gespecialiseerd in het fotograferen van portretfotografie, zwangerschapsfotografie, newborn, baby fotografe, familiefotoshoots, trouwerijen en bedrijfsfotografie. Kijk ook eens op mijn Facebook of Instagram voor meer leuke en mooie foto’s!

Neem gerust contact op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam