Lieve Babyshoot Monnickendam | Baby Brit | Noord-Holland

Kleine Brit was vier maanden oud dat ik haar mocht fotograferen. Een bijzondere lieve babyshoot in Monnickendam. Eigenlijk zou ik de newbornshoot van baby Brit doen, maar de eerste maanden ging het jammergenoeg nog niet zo goed met haar. Met mama Carrie had ik de afspraak gemaakt dat ik zou komen op het moment dat het goed ging met Brit. Het ging goed en ik mocht in november van het afgelopen jaar komen. Grote zus Sophie was er ook bij en hebben we erg leuke foto’s kunnen maken. Brit is een lief en vrolijk meisje, met een heel lief lachje. Mama Carrie ontwerpt bijzonder mooie babytassen en bijbehoren accessoires. Daarom hebben we Brit ook in een van haar laatst ontworpen babytas gefotografeerd. Zeg nou zelf, wat een schatje <3

Hieronder staat een kleine selectie uit de fotoserie.

lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot
lieve babyshoot

Ben je geïnteresseerd in een babyshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapshoot, baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.