Stralend & Magisch

Zwangerschapsshoot

Als je al vaker voor de camera hebt gestaan is zwangerschapsfotografie al gauw a piece of cake. Dat waren mijn gedachten, alleen deze lieve aanstaande moeder vond dat zelf niet. Ze was ook best een beethe gespannen maar tijdens de fotoshoot kwam ze snel los en werd het een stralend & magisch zwangerschapsshoot.

Kennismaken & bespreken wensen fotoshoot

In de studio stel ik degene die voor mijn camera komt staan altijd op zijn of haar gemak. Eerst gaan we gezellig koffie of thee drinken. Even kennismaken, gezellig kletsen en kunnen mensen ook gelijk zien wie ik ben. Dit is ook gelijk een goed moment om te horen wat de wensen zijn. Wat voor soort zwangerschapsshoot men wil, dat bespreken we en ook bekijken we gelijk de kleding en & accessoires die zijn meegenomen. In de studio heb ik een kledingrek vol mooie kanten jurken en doeken. Heel veel hoeden en kleurige bloemenbandjes voor in het haar. Teveel om allemaal te benoemen. Mijn studio is zwangerschapsfotografie proof 😉

Gecombineerd Fotopakket zwangerschapsfotografie & newborn

Ze was begin juni bij mij voor een fotosessie zwangerschapsfotografie. Ze had gekozen voor het gecombineerde fotopakket zwanger & newborn. Bij dit fotopakket krijg je van een korting van 20 euro. Toch leuk, als je al weet, dat je allebei deze fotoshoots wil. Een van de zwangerschap en een newbornshoot als de kleine is geboren.  Volgens de uitgerekende datum wordt haar kindje eind juni geboren en dan ga ik ook haar pasgeboren kindje fotograferen.

Contact Fotoshoot

Wil je graag contact voor informatie over zo’n bijzondere fotoshoot zwangerschapsfotografie, vul dan het contactformulier in. Ik neem altijd binnen 24 uur contact op.

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Ik ben als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram.

Hieronder een kleine selectie van deze prachtige “mama to be”.

zwangerschapsfotografie

Magisch zwangerschapsshoot jurk

zwangerschapsfotografie

Magisch zwangerschapsshoot
Magisch zwangerschapsshoot buiten
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

Comments are closed.