Magisch-Zwangerschapsshoot-wit

Fotoshoot: Een stralende & magische zwangerschapsshoot in de studio

Als je al vaker voor de camera hebt gestaan is zwangerschapsfotografie al gauw a piece of cake. Tenminste, dat waren mijn gedachten, alleen deze lieve aanstaande moeder vond dat zelf niet. Ze was ook best een beetje gespannen, maar tijdens de fotoshoot kwam ze snel los en uiteindelijk werd het een stralende & magische zwangerschapsshoot!

Kennismaken & bespreken wensen fotoshoot

In de studio stel ik degene die voor mijn camera komt staan altijd op zijn of haar gemak. Eerst gaan we gezellig koffie of thee drinken. Even kennismaken, gezellig kletsen en dan kunnen mensen ook gelijk zien wie ik ben. Dit is ook gelijk een goed moment om te horen wat de wensen zijn. Wat voor soort zwangerschapsshoot wil je? Dat bespreken we en ook bekijken we gelijk de kleding en de accessoires die zijn meegenomen. Heb je toch niet helemaal bij je wat je in gedachte had? Geen zorgen! In de studio heb ik ook een kledingrek vol mooie kanten jurken en doeken. Verder liggen er hoeden en kleurige bloemenbandjes voor in het haar. Teveel om allemaal te benoemen. De studio’s waarin ik werk zijn altijd helemaal zwangerschapsfotografie proof!

Zwangerschapsfotografie Babette
Zwangerschapsfotografie Babette
Zwangerschapsfotografie Ruud, Vivian & Roy
Magisch-Zwangerschapsshoot-buiten

Magisch-Zwangerschapsshoot-jurk
Magisch-Zwangerschapsshoot-wit

Magisch-Zwangerschapsshoot

Gecombineerd Fotopakket: Zwangerschapsfotografie & Newborn

Ze was begin juni bij mij voor een fotosessie zwangerschapsfotografie. Ze had gekozen voor het gecombineerde fotopakket: Zwanger & Newborn. Toch leuk, als je al weet, dat je allebei deze fotoshoots wilt doen! Een van de zwangerschap en een newbornshoot als de kleine is geboren. Volgens de uitgerekende datum wordt haar kindje eind juni geboren en dan ga ik ook haar pasgeboren kindje fotograferen. Hieronder een kleine selectie van deze prachtige “mama to be”!

Wil jij ook een zwangerschapsfotoshoot? Neem contact op!

Wil je graag contact of meer informatie over zo’n bijzondere fotoshoot zwangerschapsfotografie (en eventueel ook newborn), vul dan het contactformulier hieronder in. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s, trouwerijen en gezinnen. Dus als je enthousiast ben over mijn beelden, neem dan zeker contact op voor het reserveren van jouw eigen fotoshoot! Kijk ook eens op mijn Facebook of Instagram voor meer werk van mij!

Stuur gerust een berichtje

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam