How many weeks should you be for maternity photos?

A standard time-frame for taking professional maternity photos is in the third trimester of your pregnancy, between 30-35 weeks. However, each woman is different and there are no absolute rules against doing a photo session outside of this recommended timeline.

Zwangerschapsfotoshoot in de studio

Deze mensen kwamen  voor een maternity photos / zwangerschapsfotoshoot bij mij in de studio. Een Braziliaans echtpaar wonend en werkend in Eindhoven. Om elkaar goed te begrijpen hebben we deze zwangerschapsfotoshoot in het Engels gedaan. Ik krijg veel klanten die naast hun thuistaal, gelukkig ook de engelse taal spreken. Leuk en bijzonder dat ze voor mij kiezen en zoveel kilometers maken voor de fotoshoot. Een pregnant, maternity photoshoot of zwangerschapsfotoshoot doe ik heel graag en kan ik mijn creativiteit goed in kwijt.

Ze hebben een gecombineerd fotopakket bij mij geboekt. Zowel de zwangerschapsfotoshoot als de newborn fotoshoot. Wil je hierover informatie dan kun je hierover op de volgende pagina mijn werkwijze lezen. Als het kindje is geboren ga ik haar (het wordt een meisje) ook fotograferen. Voor deze fotoshoot zal ik naar Eindhoven gaan. Een newborn fotoshoot is heel bijzonder om te mogen maken. De nieuwe ouders vertrouwen op dat moment het allerliefste wat ze bezitten aan jou toe. Een engels vertaalde versie kun je hier lezen.

Deze zwangerschapsfotoshoot hebben we de laatste dag voor kerst gemaakt. Hieronder heb ik een aantal mooie foto’s uit deze zwangerschapsfotoshoot staan.

Ik ben natuurlijk ook te vinden op instagram, hier post ik wekelijks nieuwe foto’s.

Vind je de foto’s mooi en wil je ook zo’n bijzondere fotoshoot boeken ? Klik op de link en vul het contactformulier in.

Contact boeken je zwangerschapsfotoshoot

maternity
zwangerschapsfotoshoot echtgenoot
zwangerschap shoot
pregnant
zwanger
zwangerschap fotoshoot

newbornshoot
zwangerschapsfotoshoot

 

Comments are closed.