Zwangerschapsfotoshoot tussen 30 en 36 weken

Een zwangerschapsfotoshoot is het mooist tussen de 30 en 36 weken.  Een uitgelezen moment om alleen of samen met je partner en eventuele kids een herinnering te maken. Leuk dat je mijn website bezoekt ! Je bent waarnschijnlijk op zoek naar een mooie zwangerschapsfotoshoot. Hieronder staat heel veel informatie. Veel leesplezier !

Boek je een zwangerschapshoot dan bespreken natuurlijk jou/jullie wensen. Ook krijg je van mij kledingtips. Altijd handig, vooral als je niet goed weet wat je nu voor kleding voor deze leuke fotoshoot zal meenemen. Een kleine handleiding met allerlei leuke tips, zodat je je goed op de zwangerschapsfotoshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. Misschien heb je verschillende voorbeelden van pinterest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.
Lees ook mijn 10 leukste tips voor jouw eigen zwangerschapsshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen zwangerschapshoot

Zwangerschapsfotoshoot kleding

Om jou zwangerschapsfotoshoot mooi aan te kleden heb ik in de studio een mooie collectie zwangerschap kleding. Diverse kanten jurken en doeken, in allerlei tinten en stijlen. Tijdens de fotoshoot is er genoeg ruimte om een paar keer te wisselen van kleding.

Wat kost een zwangerschapshoot ?

Een fotosessie zwangerschapshoot in de studio € 225,00 (inclusief 25 digitale bestanden).

De fotobestanden bij het fotopakket zijn in hoge resolutie en worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een mooie zwangerschapsfotoshoot ?  Neem dan graag contact op via het contactformulier.

Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

boek je zwangerschapsshoot

inspiratie zwangerschapsfotoshoot

op zoek naar een mooie zwangerschapsfotoshoot

zwanger fotoshoot kleding

zwanger fotoshoot

zwangerschap fotoshoot

zwangerschapsfotoshoot kleding

zwangerschapsfotoshoot partner

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapshoot met je liefste

Comments are closed.