New Born fotografie Haarlem roze muisjes

Voor dit mooie lieve meisje Meike genaamd, mocht ik naar Haarlem voor newborn fotografie. Grote broer Tieme ging natuurlijk ook op de foto samen met Meike. Meike deed het tijdens de fotoshoot heel goed maar was ook een paar keer wakker. We hebben een hele leuke fotoserie kunnen maken. Aan het eind van de shoot heb ik nog een paar familiefoto’s gemaakt en ondertussen lekker gek gedaan zodat Tieme wel heel erg moest lachen. Kijk zelf maar naar de super leuke foto’s 😉 Helemaal Happy !!

new born fotografie haarlem

newborn fotografie

newborn fotografie
newborn fotografie

Ben je geïnteresseerd in een newbornshoot dan kun je altijd via het contactformulier contact met mij opnemen. Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.