Blog

New Born fotografie Noord-Holland | Zwaag

New Born fotografie Noord-Holland | Zwaag

Voor deze New Born Fotografie mocht ik naar Zwaag. Grote broer Royston begroette mij heel enthousiast toen ik bij thuis binnen kwam. Wat een vrolijk mannetje ! En nu een klein pasgeboren zusje erbij,  een prachtig en schattig meisje.  Tussentijds heeft mama haar nog even  gevoed zodat we een hele leuke fotoserie hebben kunnen maken. Wat was ze heerlijk rustig en sliep de hele fotosessie door.

Even een klein voorproefje…….

newbornfotografie noord-holland

new bornfotografie noord-holland

new born fotografie noord-holland

new born fotografie noord-holland

newborn fotografie noord-holland

newborn fotografie noord-holland

Voor meer fotografie bekijk ook eens mijn portfolio of wil je informatie over fotoshoots ? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik antwoord altijd binnen 48 uur.