Blog

Newborn fotografie aan huis | Baby boy Zayn | 12 dagen oud

newbornfotografie aan huis

Newborn fotografie aan huis Mijdrecht | Baby boy Zayn | 12 dagen oud

Om dit pasgeboren jongetje te mogen fotograferen werd ik uitgenodigd in Mijdrecht. De kleine Zayn was nog maar 12 dagen oud. Oma Marjan, mama Elseliek en grote broer Yassin hadden zin in de fotoshoot. De kleine Zayn sliep heerlijk toen ik binnenkwam maar tijdens de fotoreportage was hij in eens wakker en zat hij steeds te kijken wat ik aan het doen was. Gelukkig heb ik toch een hele leuke fotoreportage kunnen maken. Aan het eind van de fotosessie heb ik Zayn samen met zijn trotse broer Yassin op de foto gezet en natuurlijk ook een lief familieportret gemaakt samen met mama Elseliek.

Even een voorproefje………

newborn fotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

newborn fotografie aan huis

newborn fotografie aan huis

newborn fotografie aan huis

newborn fotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

Ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken of wil je graag informatie over hoe je een newbornfotoreportage kan boeken, kijk dan ook op mijn websites.

kleurRIJKontwerp fotografie | zwangerschap & newbornfotografie

kleurRIJK fotografeert | loveshoots & kinderportretten