Newborn fotografie
Blog,  newborn

Newborn fotografie Alphen aan de Rijn

Newborn fotografie Alphen aan de Rijn

Newborn fotografie in Alphen aan de Rijn. Afgelopen week mocht ik deze lieve baby fotograferen. Haar ouders had ik al ontmoet bij de zwangerschapsshoot in de studio. super leuk dat ik ook de newborn fotografie met hun kleine meisje mocht maken.
In de serre kon ik mijn mini-studio neerzetten en hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Ook hebben we gezinsfoto’s gemaakt en natuurlijk ging de kleine baby op de foto samen met haar twee trotse zussen. Even een voorproefje………

 

Newbornfoto Feline

Newbornfoto Feline

Newbornfotografie Feline

Newbornfotografie Feline

Newbornfotografie Feline

Newbornfotografie Feline

Newborn foto Feline

Newbornfotografie Feline

Newborn fotografie Feline

Newbornfotografie Feline