Newborn fotografie | Baby Danley samen met grote zus Lynne

Eind mei waren Martijn, Sabrina & Lynn bij mij in de studio voor een mooie zwangerschapsfotoshoot. Afgesproken was dat ik ook de newborn fotoshoot zou doen. Begin juli mocht ik naar Zoetermeer omdat kleine Danley was geboren.

Danley deed het hartstikke goed. Heerlijk slapen tijdens de fotoshoot en na de voeding vond hij het toch leuker om te blijven kijken wat ik aan doen was. Wat wil je nog meer als fotograaf?! Ik heb een hoop mooie shots kunnen maken van Danley alleen, maar ook samen met grote zus Lynne en hun papa en mama erbij. Grote zus Lynne was maar wat trots op haar kleine broertje. Zo lief !

Overigens vinden newbornfotosessies altijd in de eerste twee weken na de geboorte plaats. Baby’s slapen dan nog erg veel en kunnen dan nog in de foetushouding gelegd worden.

 

 

 

newborn fotografie

newborn fotografienewbornfotografie
Mochten jullie interesse hebben in een newborn fotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin? kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn website Roze & Blauw.

Comments are closed.