Newborn fotografie Haarlem

Baby Boy

Op de kortste dag van het jaar mocht ik de kleine newborn baby boy fotograferen. Een heel prachtig kindje met mooie lange zwarte haartjes ! Toen ik binnenkwam lag hij lekker rond te kijken. Op het moment dat ik de mini-studio had opgebouwd was hij heerlijk in slaap en bleef slapen. Binnen anderhalf uur was ik klaar, en heb ik een hele leuke fotoserie kunnen maken.

Newbornfotografie

Als de kraamzorg is vertrokken en je kindje is op het geboortegewicht, kan ik bij jullie thuiskomen voor newborn fotografie met jullie kleine wondertje. In de eerste weken na de geboorte slaapt je kindje nog heel veel. Een mooi moment voor deze mooie fotografie van je kleintje.

 

Newborn fotografie Haarlem

Newborn fotografie Haarlem

newbornfotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

 

Comments are closed.