Blog

Newborn fotografie Haarlem | Baby Adam

Newborn fotografie Haarlem | Baby Adam

Op de kortste dag van het jaar mocht ik de kleine newborn baby Adam fotograferen. Een heel prachtig kindje met mooie lange zwarte haartjes ! Toen ik binnenkwam bij Laura & David lag Adam lekker rond te kijken. Op het moment dat ik de mini-studio had opgebouwd was hij heerlijk in slaap en bleef slapen. Binnen anderhalf uur was ik klaar, en heb ik een hele leuke fotoserie kunnen maken. Adam heeft het super gedaan! Even een voorproefje van deze leuke fotoshoot.

Newborn fotografie Haarlem

Newborn fotografie Haarlem

newbornfotografie aan huis

newbornfotografie aan huis

Kijk ook eens op mijn andere website: kleurRIJK fotografeert  (speciaal voor bruidsfotografie, loveshoots & portretten).
Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie of newbornfotografie, voor meer info kun je contact opnemen met fotografe@kleurrijkontwerp.nl