Newborn Fotografie regio Haarlem

Pasgeboren meisje & en gehaakte muisjes

Newborn fotografie in de regio Haarlem, eenvoudig en stijlvol maar met het liefste wat je hebt. Je pasgeboren kindje in de hoofdrol van deze newborn fotoreportage en foto’s waarvan je een leven lang kunt genieten. Sfeervolle en unieke foto’s, een prachtige herinnering.
Zo ook deze newborn fotosessie, met een lief mooi meisje, met prachtige schattige gehaakte muisjes, alles in mooie zachte kleuren. Bij deze fotosessie horen zowel kleuren als zwart-wit foto’s

Newborn fotografie regio Haarlem

Leuk zo’n newbornreportage bij je thuis. Deze aangeklede fotoshoot van je kleintje maken we binnen de eerste 18 dagen na de geboorte. Hiervoor neem ik allerlei leuke accessoires mee.  Wil je ook zo’n bijzondere fotosessie reserveren wees er dan snel bij want ik ben vaak al maanden vooruit geboekt.
Vind je een lifestyle newbornreportage leuker, dat kan ook. Deze wordt gemaakt in de eerste maand na de geboorte. Ik maak foto’s van je pasgeboren kindje en op verzoek ook van jullie gezin, dit alles fijn in de huiselijke sfeer, en niet al te veel poseren. Deze fotoshoot kan je zien als een “dag uit het leven” van je kleintje.

Contact?

Wil je ook zo’n bijzonder newborn reportage van je aanstaande kindje, neem dan contact op via deze link. Ik neem altijd zo spoedig mogelijk contact met je op.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het zwangerschapsfotografie, newborn shoots, kinderortret & familieshoots. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

newborn fotografie regio haarlem

 

Comments are closed.