Newborn fotografie thuis

Foto’s speciaal voor het geboortekaartje

Voor deze Newborn fotografie thuis mocht ik naar Amsterdam. Een lief en mooi pasgeboren meisje en haar grote broer van nog maar 4 jaar oud. Wat een stoere jongen en hij was heel lief voor zijn zusje. Wat deden ze het allebei goed op de foto.

Geboortekaartje

Twee foto’s waren bedoeld voor op het geboortekaartje.  Mama had een heel leuk idee. De kleine baby met een ouderwetse katoenen luier om. Iedereen gebruikt pampers met plakstrips. We moesten dus even uitzoeken hoe je zo’n katoenenluier bij een baby moet om doen. Een grote veiligheidsspeld hadden we helaas niet.
Met een mooie knoop zag het toch heel erg “vintage” & “echt” uit. Een super leuk idee en de foto’s zijn ook erg mooi geworden.

 

Volgend Blog verhaal Newborn fotografie

newborn fotografie thuis
newborn fotografie thuis
newborn fotografie thuis
newborn fotografie thuis geboortekaartje
newborn fotografie aan huis
newborn fotografie bij je thuis
newborn fotografie aan huis
newborn fotografie aan huis
newborn fotografie bij je thuis

Wil je ook zo’n mooie newborn fotoshoot van je aanstaande kindje, neem dan contact op via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.