Newborn fotografie | baby Tatum | Zwolle

Mama Malinda was al eerder bij mij in de studio voor mooie zwangerschapsfotografie en wilde ook graag newborn fotografie aan huis als haar kindje geboren zou zijn. Op 8 september jl mocht ik de kleine Tatum fotograferen. Net 12 dagen oud. Papa en Mama wilde ook graag een familie portret. Altijd leuk om te doen maar het is soms ook even afwachten of het kindje mee wil werken. Tatum had er zin en keek heerlijk rond. We hebben een prachtige fotoserie kunnen maken.

Hieronder een kleine selectie.

 
newborn fotografie

newborn fotografie

newborn fotografie

newbornfotografie

newbornfotografie

newbornfotografie

Mocht je interesse hebben in een zwangerschapshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of een fotoshoot met het complete gezin? kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn website Roze & Blauw.

Comments are closed.