Newborn Fotoshoot Amsterdam

Ik mocht naar Amsterdam voor deze Newborn Fotoshoot. Grote broer bekeek het allemaal op een afstandje. Mama gaf de baby nog een beetje te drinken en daarna was het moment voor de newborn fotoshoot. Het ging allemaal super goed en de kleine baby sliep heerlijk door. Broertje Lucas vond er in eerste instantie, volgens mij, helemaal niks aan. Een beetje stil en op gepaste afstand heeft hij alles wat ik met zijn kleine zusje deed, zitten bekijken. Aan het eind van de newborn fotoshoot toch ineens naast mij. Of hij toch met zijn zusje op de foto mocht. Tuurlijk ! Wat een heerlijk mannetje en samen met kleine Liv een prachtig stelletje.

Even een kleine selectie van deze mooie fotoshoot.

 

newborn fotoshoot amsterdam

newborn fotoshoot amsterdam

Werkwijze

Een fotoshoot met een pasgeboren kindje vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Ik doe er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.
Een newborn fotoshoot met een pasgeboren baby is uit ervaring het meest ideaal binnen de eerste 21 dagen. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen.
Voor deze newborn fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. In de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel meer rust. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot en plan er dan ook drie uur voor in. Mocht ik langer nodig hebben, dan neem ik die tijd ook gewoon.
En een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder de leuke en bijzondere accessoires. Deze neem ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding, verschonen of even knuffelen  is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij.

Comments are closed.