Newborn fotoshoot Amsterdam

Baby Sanea

Een newborn Fotoshoot Amsterdam. Een prachtig klein meisje met een super leuk bosje haar. Geweldig en zo schattig ! Sommige kindjes worden geboren met mooi haar.  Ik hou er van. Deze kleine baby girl was nog maar 8 dagen oud

Newborn Fotoshoot

Bij een newborn fotoshoot neem ik altijd een kleine mini studio mee en die zet ik op bij een raam waar geen direct zonlicht in valt. Als ik werk met baby gebruik ik altijd daglicht en nooit flitsers of lampen. Baby’s zijn zo klein en alles is nog pril, daarom gebruik ik geen extern licht.

Niet nodig vind ik ! Mijn fotoapparatuur is lichtgevoelig en uitermate geschikt voor deze fotosessies. Deze kleine griet was tijdens de fotoshoot wel een paar keer wakker en lag ze heerlijk te gapen 😉 We hebben een heerlijke fotoserie kunnen maken.

 

Geboortekaartje

Deze fotosessie Newbornfotografie was ook gepland speciaal voor foto’s die gebruikt zouden worden op het geboortekaartje. Ik begin de fotosessie Newbornfotografie ook met de foto’s voor het geboortekaartje. Zodra deze foto’s zijn gemaakt, maak ik nog andere settings met de kleine baby. Foto’s voor het geboortekaartje lever ik altijd de dag na de fotoshoot. Dan kunnen de ouders de geboortekaartjes klaarmaken en bestellen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een Newborn Fotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl. Is er iemand in je omgeving zwanger en wil je een cadeaubon geven? KleurRIJK fotografeert heeft ook cadeaubonnen ter waarde van de fotosessies.
Ik werk in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor newbornfotografie, zwangerschapsfotografie of baby portret of voor een Familieshoot.
Ik ben als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, babyshoots & familie fotoreportages. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

newborn fotoshoot amsterdam

newborn fotoshoot amsterdam

newbornfotografie

newborn fotoshoot amsterdam

newborn fotoshoot amsterdam

Comments are closed.