Newborn fotoshoot | Baby Pip | Utrecht

Een aantal weken geleden mocht ik newborn Pip fotograferen. Papa Richard en mama Lotte hadden eerder dit jaar bij mij de zwangerschap fotoshoot gedaan. Dat was al heel erg gezellig ! Op een van de mooiste dagen van september mocht ik naar Waarder in Utrecht. Mama Lotte had een leuk idee, met zulk mooi weer was het toch wel erg leuk om baby Pip buiten te fotograferen. Ook een fotoshoot samen met de mopshondjes Joop en Sjef stond op het programma. Wat een gezellige mensen en een erg mooie locatie om te mogen fotograferen. Baby Pip vond het allemaal reuze oke en was een voorbeeldig fotomodelletje. Joop en Sjef  bleven stilzitten toen er aan beiden kanten een lekker brokje omhoog werd gehouden ! Resultaat een prachtige fotoserie.

Hieronder een selectie van deze leuke fotoshoot.
newborn fotoshoot

newbornotoshoot

newbornfotoshoot

Mocht je interesse hebben in een zwangerschapshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of een fotoshoot met het complete gezin? kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn website Roze & Blauw.

Comments are closed.