Newborn Fotoshoot bij jullie thuis

Een newborn fotoshoot bij jullie thuis maak ik meestal binnen de eerste maand de geboorte. En kom ik ook bij jullie thuis fotograferen.  Bij deze newborn fotoshoot kende ik de papa en mama al van de zwangerschapsfotoshoot. Een bijzondere zwangerschapsfotoshoot die we tijdens het gouden uurtje buiten hebben gemaakt.

Deze kleine baby vond het allemaal prima en sliep tijdens de newborn fotoshoot heerlijk door.

Newbornfotoshoot

Bij een newbornfotoshoot maak ik vaak ook foto’s met de ouders samen. Of ieder apart met de baby. Net wat jullie willen. Jullie wensen voor de newbornfotoshoot bespreken we vooraf aan de fotoshoot. Dit was een heel lief en rustig kindje. Had goed gedronken en sliep tijdens de fotoshoot goed door. Voor mij en ook voor de ouders is dat prettig en zodoende heb ik bij deze newbornfotoshoot mooie foto’s kunnen maken. Ben je net zwanger en zou je misschien een zwangerschapsfotoshoot willen ?

Wil je Contact ?

Wil je contact met mij voor het inplannen van jullie newborn fotoshoot bij jullie thuis. Of wil je misschien toch de newbornfotoshoot in mijn studio ? Alles is mogelijk!
Neem contact op voor het reserveren van Newborn fotoshoot van je aanstaande kindje ! Kijk ook eens op mijn facebook of instagram.

newborn fotoshoot thuis newborn fotoshoot newborn fotoshoot aan huis newbornfotoshoot newbornshoot gezicht

 

 

Comments are closed.