newborn foto

newborn fotoshoot castricum

Newborn fotoshoot Castricum

Op 6 januari jl. is dit kleine mannetje geboren en mocht ik voor de newborn fotoshoot naar Castricum. De trotse ouders van dit prachtige kindje kende ik al.  Eind november waren ze bij mij in de studio voor een zwangerschapsfotoshoot. Hoe leuk is het dat ook, als je als fotografe ook de newborn foto’s mag maken. Toch een bijzonder compliment dat ze blij zijn met jouw stijl van fotografie.  De nieuwe mama  had een aantal erg leuke mutjes verzameld voor de kleine. Deze waren gemaakt door de oma en natuurlijk erg grappig om bij de newborn fotoshoot te gebruiken. Kijk maar hoe lief het staat bij deze kleine newborn baby.

Newbornfotos

Als baby fotografe maak ik al heel wat jaren newbornfotos. In mijn portfolioNewborn Fotoshoot kan je diverse fotoshoots bekijken.

Contact

Voor meer newborn en zwangerschapsfotoshoots kan je mij ook vinden op social media. Op facebook en op instagram.  Ben je enthousiast en wil je ook graag zo’n lieve fotoshoot van je aanstaande of pasgeboren baby. Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen via het onderstaand formulier. Tot gauw!

Comments are closed.