Newborn Fotoshoot met het Gezin

Een broertje erbij !

Newborn Fotoshoot met het gezin. Bij deze fotoshoot deed de oudste van anderhalf heel goed mee. Mama had hem de newborn fotoshoot met het gezin goed voorbereid. Wat een feest er is tenslotte een nieuw broertje erbij. En wat een lief lachend ventje. De pasgeboren baby jongen vond het allemaal prima en sliep tijdens de fotosessie heerlijk door. Een newborn fotoshoot met het gezin is altijd heel bijzonder en gezellig om te doen.

Ik heb eerst de foto’s met de twee broertjes gemaakt. Op de ouderlijke slaapkamer, op het grote bed. Dat werkt met kleine pasgeboren baby’s en broertjes / zusjes het beste. Daarna met het gezin de foto’s gemaakt en aansluitend met de kleine pasgeboren baby. Mama wilde heel graag haar bruidsjurk gebruiken tijdens de fotoshoot. Ook de sluier en de trouwringen hebben we bij deze fotoshoot meegenomen.

Wil je contact voor informatie over Newborn fotoshoot ?

Wordt je ook zo blij van deze schattige newborn fotoshoot ? Laat mijn creativiteit voor jou werken en dan gaan we er samen iets moois van maken. Als je mij een bericht stuur kunnen we jouw wensen bespreken en eventueel een afspraak in plannen. Mijn studio is gevestigd in Zwaag nabij Hoorn.  Voor deze fotoshoot kom ik graag bij je thuis. Ik werk verder veel in en rond Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam maar natuurlijk ook in heel Nederland.

Social Media

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter & Instagram. Op deze pagina’s post ik regelmatig werk van mij. Blijf mij volgen voor leuke en bijzondere fotografie.

Wil je nog meer newbornfoto’s bekijken en eventueel andere fotoshoots, klik dan hier.

newborn fotoshoot gezin
newborn fotoshoot gezin
newborn fotoshoot gezin grote broer
Newborn Fotoshoot Gezin
Newborn Fotoshoot baby
Newborn Fotoshoot Gezin
Newborn Fotoshoot Gezin
Newborn Fotoshoot Gezin
newbornfotografie
Newborn Fotoshoot Gezin
Newborn Fotoshoot Gezin
Newborn Fotoshoot Gezin newbornfotografie
Newborn Fotoshoot Gezin
bruidsjurk
Newbornfotografie
newborn fotoshoot gezin

Comments are closed.