Newborn Fotoshoot in de Studio

Deze kleine man was wel even te vroeg geboren. Gelukkig was alles goed met zowel moeder als de baby. Omdat ze ook bij mij waren geweest voor de zwangerschapsfotoshoot, kende we elkaar al. De stap voor de newborn fotoshoot was makkelijk gemaakt.

Uitgerekende datum

Ze hadden de wens om de newborn fotoshoot bij mij in de studio te maken en dan ook op de uitgerekende datum. De datum dat de kleine baby eigenlijk geboren had mogen worden. was 5 juni 2020 in dit geval. Gelukkig had ik ruimte in de agenda en was de afspraak snel gemaakt.

Zwart-wit

Met een donkere achtergrond hadden we de zwangerschapsfotoshoot gemaakt en iets stoere kleuren gebruikt. Zodoende lag het in de lijn om de newborn fotoshoot ook op deze wijze te stylen. Een mooie en rustige zwart-wit fotoserie is het geworden. Natuurlijk zijn deze foto’s ook in kleur, maar in dit blog laat ik alleen de zwart-wit foto’s zien.

Geboortekaartje

Wil je een of meerdere foto’s van de newborn fotoshoot gebruiken voor het geboortekaartje. Dat kan natuurlijk, alleen wil je dat van te voren en bij de boeking aan mij doorgeven ! Dan kan ik er rekening mee houden, zodat jullie op tijd de foto’s in huis hebben.

Zwangerschapsfotoshoot

Wil je misschien de foto’s van deze zwangerschapsfotoshoot zien ? Klik op de link en je kan even kijken naar deze stoere prachtige mama. Wil je nog meer foto’s van andere fotoshoots bekijken, dat kan kijk dan op mijn facebookpagina of instagram met dagelijkse updates.

newborn fotoshoot geboortekaartje
newborn fotoshoot ouders
newborn fotoshoot
newborn uitgerekende datum
newborn zwart wit
newborn
newbornfotoshoot studio
newbornfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwart wit fotoshoot

 

 

Comments are closed.