Blog

Newborn fotoshoot Noord-Holland | Baby Silke

newborn fotoshoot noord-holland

Newborn fotoshoot Noord-Holland | Baby Silke

Dit kleine meisje was drie weken oud toen ik haar mocht fotograferen, Silke genaamd.  De trotse ouders Ramon & Wietske waren begin van dit jaar bij mij in de studio voor zwangerschapsfotografie.  Voor mij was dit een thuis wedstrijd, bepakt en bezakt een dorpje verderop. Daar aankomen was de kleine Silke als snel in slaap en heeft de hele shoot erg goed meegeholpen.

Aan het eind van de fotoshoot heb ik nog mooie gezinsfoto’s gemaakt.

Hieronder een klein voorproefje….
newborn fotoshoot noord holland
newborn fotoshoot noord-holland

newbornfotoshoot noord-holland

newbornfotoshoot noord-holland

newbornfotoshoot noord-holland

newborn fotoshoot noord-holland

newborn fotoshoot noord-holland
Kijk voor meer foto’s op mijn website en mijn blog. Kijk voor meer informatie hier! Volg mij tevens op Facebook!