Newborn shoot baby jongen | Haarlem

Wat is het toch mooi, zo’n kleintje. Voor deze newborn shoot mocht ik naar Haarlem. Deze pasgeboren baby jongen met de lieve naam Pim mocht ik in augustus fotograferen toen hij nog maar een paar daagjes oud was samen met papa en mama en grote broer♡. Pim deed het heel goed tijdens de shoot en was een heel rustig jongetje waardoor we lekker konden fotograferen. Papa en mama wilde ook graag een mooie foto van Pim samen met zijn grote broer. Dat was wel even spannend, maar o zo schattig! En natuurlijk ook een mooie gezinsfoto. Zie hieronder een kleine selectie met de mooiste resultaten.

newborn shoot baby

Newborn shoot baby

Newborn shoot baby

Newborn shoot baby

Newborn shoot baby
Newborn shoot baby
Newborn shoot baby

Newborn shoot baby

Newborn shoot baby

Ben je geïnteresseerd in een newbornshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.