Blognewborn

Newborn Shoot bij jullie thuis | Met het hele gezin op de foto

newborn shoot thuis

Newborn Shoot thuis

Met het hele gezin op de foto

Hoe leuk is dat ? Je bent net bevallen en in de eerste dagen na de geboorte gebeurt er heel veel. Je wilt deze eerste periode waar je kindje nog zo heel pril en klein is ook graag laten vastleggen. Ik kom bij jullie thuis fotograferen. Hoe fijn is dat ! En zeker als er nog een paar van die kleine kindjes rondlopen.

Newbornfotografie en grote broers

Newbornfotografie met de broertjes van dit lieve meisje. Deze knappe mannen hadden wel zin de fotoshoot. Mama had ze goed voorbereid ! Ik was ook nog niet binnen of ik zal al met een van de mannen op schoot en moest een boekje voorlezen. Geweldig toch !
En wat een krullen hebben deze knappe broers, je smelt er gelijk van <3

Wil je contact voor informatie over een newbornshoot ?

Wordt je ook zo blij van lieve newborn fotografie ? Laat mijn creativiteit voor jou werken en dan gaan we er samen iets moois van maken. Als je mij een bericht stuur kunnen we jouw wensen bespreken en eventueel een afspraak in plannen. Mijn studio is gevestigd Abbekerk, in een oude boerderij, gewoon tussen de weilanden. Een een super leuke vintage plek, vol met spannende en toffe hoekjes en raampartijen. Ik werk verder veel in en rond Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam maar natuurlijk ook in heel Nederland.

Social Media

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter & Instagram. Op deze pagina’s post ik regelmatig werk van mij. Blijf mij volgen voor leuke en bijzondere fotografie.

Wil je nog meer foto’s bekijken van andere fotoshoots, klik dan hier.
newborn shoot thuis
newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis

newborn shoot thuis