Newborn shoot uniek | Bente | Haarlem

Ik mocht naar Haarlem voor deze unieke newborn shoot. Een prachtig meisje was geboren bij Tim & Claudia, hun eerste kindje <3 Papa en mama kende ik al van de zwangerschapsshoot. Alles ging goed met mama en dochter dus het was tijd voor de newbornshoot. Bente deed het tijdens de fotoshoot helemaal goed en sliep heerlijk door. Ik heb mooie foto’s kunnen maken. Kijk vooral eens naar de foto waar Bente naast de grote beer ligt, zo schattig <3.

Zoals je kan zien zijn de foto’s in zowel kleur als in zwart-wit. De fotopakketten die je bij mij koopt zijn de HR (highres) fotobestanden, die je zelf kiest, altijd bewerkt in zowel kleur als zwart-wit. Een extra service van mijn zijde en menigeen is daar erg blij mee.

 

Is er iemand in je familie of vriendengroep bevallen ? Zoek je een uniek cadeau? kleurRIJKfotografeert heeft ook cadeaubonnen ter waarde van de fotopakketten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een newborn shoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Hieronder een selectie uit deze prachtige fotoserie.

newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek
newborn shoot uniek

 

newborn shoot uniek

Comments are closed.