Newborn Tweeling Fotoshoot | newbornfotografie Broer & Zus  Newborn Tweeling Fotoshoot Newbornfotografie Broer & Zus

Voor deze newborn tweeling fotoshoot mocht ik op dat 11 na de bevalling de kleine wondertjes komen fotograferen. Een newborn fotoshoot van een tweeling is heel erg leuk om te mogen maken. Een kindje is al zo bijzonder om op de foto te mogen zetten. Twee kindjes is toch wel een dingetje, ook voor mij heel spannend. Ik zorg altijd dat ik allerlei leuke accessoires kan meenemen naar de newborn fotoshoot. Bij een tweeling zoals deze broer en zus is dat alle accessoires maal 2 stuks.  Gelukkig is mijn voorraad newborn fotoprops erg uitgebreid en reken ik met inkoop ook altijd op de tweeling kindjes.


Wil je ook een newborn Fotoshoot boeken ?

Ben je geïnteresseerd in newborn fotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen het <a href=”https://kleurrijkontwerp.nl/contact/”>contactformulier</a>.

Of ben je misschien op zoek naar een zwangerschapsfotograaf? Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie. In mijn <a href=”https://kleurrijkontwerp.nl/category/blog/”>blog</a> over zwangerschapsfotografie kan je over allerlei zwangerschap onderwerpen lezen, zoals welke kleding trek je aan bij een zwangerschapsshoot, in welke periode maak ik de fotoshoot, wanneer is het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot. Wanneer boek ik een newbornshoot ? 
Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!