Newbornfotoshoot Alkmaar

Baby meisje geboren

Voor deze lieve newbornfotoshoot mocht ik naar Alkmaar. Een prachtig lief baby meisje is geboren. Papa en Mama kende ik al van de zwangerschapsfotoshoot. Deze zwangerschapsfotoshoot hadden ze eind november 2016 bij mij in de studio in Abbekerk gemaakt.  Tijdens de newbornfotoshoot deed ze het super goed en sliep heerlijk door.  Het was daarom ook makkelijk om de houten scrabble blokken met de letters van haar naam in haar handjes te leggen. Deze foto is ook gebruikt voor het geboortekaartje.  <3 Hoe leuk !

Als je zwanger bent is een gezonde baby natuurlijk het belangrijkst. De meeste mensen hebben geen voorkeur voor een jongen of meisje. Evengoed zijn de meeste mensen wel nieuwsgierig wat het gaat worden. Het geslacht van het kindje. Deze echo wordt rond de 20e week gemaakt. Het kaartje met “het wordt een meisje”, gefeliciteerd, had de mama geschreven voor de aanstaande papa. Hoe lief !! Dan smelt je toch van zoveel liefs. Met deze foto begin ik ook de fotoselectie hieronder.

Wil je ook een foto laten maken voor het geboortekaartje? Kijk dan hier hoe dat werkt. Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hieronder staat een kleine selectie uit de fotoserie.

Newbornfotoshoot alkmaar
Newbornfotoshoot alkmaar
Newbornfotoshoot alkmaar
geboortekaartje
newborn fotoshoot geboortekaartje
Newbornfotoshoot alkmaar
Newbornfotoshoot alkmaar

Ben je geïnteresseerd in een Newbornfotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsfotoshoot, newbornfotoshoot, baby portret of voor een familieshoot?
Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.