Newbornshoot | Lieve Jip | Groningen

Voor deze lieve newbornshoot mocht ik naar Groningen. Baby Jip was geboren. Net op tijd geboren want ik stond op het punt om voor vier weken naar Amerika te vertrekken. Dat had ik ook zo met mama Kirsten afgesproken, mocht hij voor 30 augustus geboren zijn en anders zouden we de newbornshoot na mijn vakantie doen.  Broertje Mees had ik een aantal jaren hiervoor ook mogen fotograferen en nu dus Jip. Wat een lief mannetje is Jip, heerlijk slapen tijdens de shoot.  Mama Kirsten was net gepromoveerd en had een afstudeermuts om bij de shoot te gebruiken. En ze wilde ook graag foto’s van Jip op de blauwe houten auto. Omdat Jip zo heerlijk bleef slapen hebben we allerlei leuke settings gemaakt. Wat een lol hebben we tijdens de shoot gehad 😉 Zo leuk !! En Jip is heel een lief mannetje en wat ben ik blij met het mooie kleurige resultaat van deze fotoshoot! <3

Hieronder staat een kleine selectie uit de fotoserie.

Newbornshoot
Newbornshoot
Newbornshoot
Newbornshoot
Newbornshoot
Newbornshoot
Newbornshoot

 

Ben je geïnteresseerd in een newbornshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Comments are closed.