Op zoek naar een fotografe?

Op zoek naar een fotografe?

Ben je op zoek naar een fotografe voor bijzondere foto’s van je pasgeboren kindje? Voor een newborn fotoshoot kom ik bij je thuis. Je kan mijn foto’s ook vinden op instagram. En onder deze link kan je mijn werkwijze bij een newborn fotoshoot bekijken. Voor deze bijzondere fotoshoot kom ik bij jullie thuis. Als vakfotografe werk ik door heel Nederland. Mijn directe werkgebied is Arnhem, Utrecht, maar ik werk op allerlei plekken in het land. Een newborn fotoshoot maken we ongeveer binnen de 21 dagen na de geboorte.

Newborn fotoshoot Hoorn

Begin oktober is deze kleine baby geboren en mocht ik voor deze shoot naar Hoorn. Een newborn fotoshoot in Hoorn om thuis bij de mensen te maken. De meeste fotoshoots op locatie zijn voor mij verder weg. Begin juli van dit jaar waren de ouders voor een zwangerschapsfotoshoot bij mij in de studio geweest. Dat was zo goed bevallen dat ze ook de newborn fotoshoot bij mij hebben geboekt. Dit prachtige pasgeboren meisje vond het allemaal prima en sliep heerlijk door tijdens de fotoshoot. Het was een prachtige dag met mooi licht, alle ingrediënten voor een goede fotoshoot. Een kleine selectie van deze fotoshoot staat hieronder.