tv-opnames van KRO De Wandeling. Opname voor de televisie

Afgelopen vrijdag 22 juni 2012 heeft de KRO voor het programma De Wandeling bij mij thuis in Abbekerk tv-opnames gemaakt. Om 10 uur was de hele tv-ploeg aanwezig. Sander de Kramer, de nieuwe presentator van De Wandeling, Maurice de producer, Jan-Peter de redacteur, Jan geluidsman en Gerrit de cameraman. Ook Bent, de kleine baby met zijn vader en moeder Peter en Chantal waren van de partij. Na de kennismaking en natuurlijk koffie, is er gestart met de opnames van de babyshoot met Bent.

TV Uitzending

Daarna was het eerste wandelgedeelte van De Wandeling aan de beurt. Helaas was het windkracht 8 en hadden we het Pannenpad in Lambertschaag als wandelroute. Het was een stevige Westfriese wind en we waaide figuurlijk uit onze verschoning. De geluidsman had het er moeilijk mee om alles goed op de band te krijgen. Afgesproken werd om de middagopnames in het park van Abbekerk te gaan doen. Dat bleek een rustigere en minder winderige lokatie. Na het 2e gedeelte van De Wandeling stond er nog een fotoshoot in de planning.

Fotoshoots

Hiervoor was Jamie-Lee en haar vriend Jeffrey vanuit Amsterdam naar Abbekerk gekomen. Jamie-Lee en Jeffrey verwachten eind september 2012 hun eerste kindje.  De beide fotoshoots waren erg leuk om te doen. Voor de tv-opnames moesten de flitsers en lampen bij de fotoshoot aan. Omdat ik altijd met natuurlijk licht fotografeer was dat een minpuntje, foto’s met natuurlijk licht zijn veel zachter en mooier. Beide stellen krijgen van mij als bedankje een fotoshoot naar wens. Half 7 waren de opnames eindelijk klaar en konden met de hele ploeg proosten op een goede opnamedag. Super leuk en gezellig en een hele bijzondere ervaring. 9 november 2012 is de uitzending. Nog even geduld dus………

Hans heeft over de dag een aantal leuke foto’s gemaakt van alles wat er op het Zuideinde in Abbekerk gebeurde. De opnameploeg was ook zeer gecharmeerd van de prachtige oude auto van Hans, een Hudson Super Six Coupe uit 1950 !

 

Comments are closed.