prachtig zwanger fotoshoot

Prachtig Zwanger | Zwangerschapsshoot Noord-Holland

Prachtig Zwanger

Zwangerschapsshoot Noord-Holland

Deze mooie vrouw was samen met haar vriend bij mij in de studio voor een fotosessie zwangerschapsfotografie. En hoe mooi zwanger en wat een mooie buik ! Op het moment van de zwangerschapsshoot was ze 34 weken zwanger. Samen met je partner is een zwangerschapsshoot in ze bijzondere setting wel heel bijzonder. Je maakt samen herinneringen voor later. Hieronder staat een kleine selectie uit deze fotoserie.

Contact

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor newbornfotografie, zwangerschapsfotografie, babyshoot of een familie shoot?
Voor inspiratie, bekijk mijn portfolio en werkwijze bij een zwangerschapsshoot. Op mijn blog heb ik aantal leuke verhalen over zwangerschapsfotografie geschreven.
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen en familie’s. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

prachtig zwanger zwangerschapsshoot
prachtig zwanger fotoshoot

zwangerschapsshoot

zwangerschapsfotografie

prachtig zwanger fotoshoot

prachtig zwanger fotoshoot

prachtig zwanger fotoshoot

prachtig zwanger fotoshoot