Zwangerschapsshoot Alkmaar

Zo leuk deze zwangerschapsfotoshoot ! Ze kwam naar de studio in Abbekerk samen met haar moeder, zus, vriendin en hondje. Op het moment van de fotoshoot was ze 33 weken zwanger. Samen op de foto met de lieve mensen die ze had meegenomen. Natuurlijk ook mooie foto’s van haar alleen.

33 weken zwanger

33 weken zwanger is een heel goed moment voor zwangerschapsfotografie. Je buik is mooi rond, voel je je prima en misschien ben je al met zwangerschapsverlof. Hoe leuk on dat in te luiden met een zwangerschap fotoshoot.
Bij een zwangerschapsshoot kan je ook allerlei baby accessoires gebruiken, zoals kleertjes voor de baby. Deze babykleertjes hebben we opgehangen aan een waslijntje.

Contact fotosessie Zwangerschapsfotografie

Boek je eigen fotosessie zwangerschapsfotografie. Voor meer informatie kun contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie fotoreportage. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Hieronder een kleine selectie uit de fotoserie.

zwangerschapsfotoshoot zwanger 33 weken
contact boeking zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot 33 weken zwanger
prachtige zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot
prachtige zwangerschapsfotoshoot

Comments are closed.