A standard time-frame for taking professional pregnant photoshoot is in the third trimester of your pregnancy. However, each woman is different and there are no absolute rules against doing a photo session outside of this recommended timeline.

Het beste moment voor een professionele zwangerschapsfotoshoot is in het derde trimester van je je zwangerschap. Echter, elke vrouw is echter anders en er zijn geen absolute regels om een fotosessie buiten deze aanbevolen tijdlijn te doen.

Zwangerschapsfotoshoot met 35 weken

Deze keer een zwangerschapsfotoshoot met 35 weken zwangerschap. Een fotosessie Pregnant Photoshoot Amsterdam of zwangerschapsfotoshoot vind ik bijzonder om te mogen maken. In deze periode van het jaar is het momenteel buiten erg regenachtig en somber. Er zit niets anders op dan binnen in de studio de foto’s te maken. Als straks in de lente het zonnetje weer gaat schijnen, gaan we weer naar buiten voor de fotoshoot. Al blijft het in de studio fotograferen ook erg mooi. In de studio heb ik natuurlijk allerlei attributen om bij de fotoshoot in te zetten, zoals een blower en lampen, voor special effects.

Wil je hierover informatie dan kun je hierover op de volgende pagina mijn werkwijze lezen.  Een engels vertaalde versie kun je hier lezen.

Pregnant Photoshoot Amsterdam

More than one week ago I had the pleasure to do a pregnancy photoshoot in Amsterdam with this beautiful mama to be! Doesn’t she looks gorgeous?  Zuzana, I really enjoyed our photoshoot! I wish you a  all the best with your little baby!

Ruim een week geleden had ik het genoegen om een zwangerschap fotoshoot te doen in Amsterdam met deze mooie mama to be! Ziet ze er niet prachtig uit? Zuzana, ik heb echt genoten van onze fotoshoot! Ik wens je het allerbeste met je kleine baby!

Hieronder heb ik een aantal mooie foto’s uit deze fotosessie pregnant photoshoot /  zwangerschapsfotoshoot staan.

 

Wil je meer van mijn werk bekijken, kijk dan ook eens op :

pregnant photoshoot pregnant photoshoot amsterdam pregnant photoshoot pregnant pregnantshoot zwangerschap zwangerschapsfotoshoot amsterdam zwangerschapsfotoshoot

 

 

Comments are closed.