Professionele Zwangerschapsfotoshoot Studio

Mogelijkheden en veiligheidsmaatregelen tijdens Corona

In deze lastige periode waarin het Corona virus over de wereld rondwaart, is het voor iedereen moeilijk om een goede manier te vinden om hierin nieuwe levenswijze te vinden. Gelukkig geeft onze regering ons genoeg handvatten en mogen we sinds vorige week weer officieel aan het werk. Hieronder vind je een fotoselectie van een zwangerschapsfotoshoot gemaakt in de studio.

Voor fotoshoots zowel in de studio als op locatie hanteer ik ook veiligheidsmaatregelen, zoals gesteld door het RIVM. Gelukkig zijn er daarom nog heel veel mogelijkheden. En maakt de fotoshoot ook weer heel bijzonder en leuk. Deze onderstaande zwangerschapsfotoshoot heb ik gemaakt in de afgelopen week. Samen met de klanten hierdoor kunnen ondervinden dat afstand houden tijdens de zwangerschapsfotoshoot heel goed te doen is. Het geven van de juiste aanwijzingen hoe de poses het beste gedaan kunnen worden, zijn voor mij geen probleem.

Maatregelen in de studio

Een fotoshoot kan doorgang hebben als zowel ik, de fotografe, als de klant niet verkouden is. We allebei  geen klachten of koorts hebben.  Bij binnenkomst in de studio is het verzoek om de handen te desinfecteren. Desinfectie vloeistof staat gelijk naast de ingang. De studio is ook ingericht om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Bij binnenkomst maken we kennis zonder handen te schudden en bespreken we samen jullie wensen voor de shoot.

Zwangerschapsjurken en doeken

In de studio heb ik een mooie hoeveelheid zwangerschapsjurken en doeken, toffe en stoere hoeden, haarbanden met bloemen en nog veel meer. Alles mag nog steeds tijdens de fotoshoot gebruikt worden. Na het gebruik mag je het item in de rieten mand leggen, zodat ik het na de fotoshoot meenemen en wassen. Zodat de volgende klant het weer schoon kan gebruiken.

Newborn en Baby Fotoshoot

Een newborn fotoshoot bij jullie thuis is onder bepaalde veiligheidsmaatregelen nog heel goed mogelijk. Hetzelfde geldt voor een baby fotoshoot in de studio. Beide fotoshoots heb ik de afgelopen week onder deze bepaalde veiligheidsvoorwaarden kunnen maken. Hierover zal ik een aparte blog schrijven. Ben je geïnteresseerd, vraag dan naar de voorwaarden.

Studio

De studio wordt na het gebruik helemaal gereinigd en gedesinfecteerd. Ik wil er alles aan doen om het voor mijzelf en voor anderen zo veilig mogelijk te doen en te houden. Hierin neem ik geen enkel risico, veiligheid en gezondheid voor ons allemaal staat in de Pandemie boven alles.

Heb je nog  vragen of wil je een fotoshoot bij mij boeken, dan hoor ik dat heel graag. Op Instagram kun je mijn dagelijkse post volgen.

 

professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot

Comments are closed.