Puur Fotografie Newborn

Mijn doel is bij iedere newborn fotosessie om weer om mooie sfeervolle foto’s te maken. Deze fotosessie is puur fotografie newborn, babyfotografie in de eerste dagen na de geboorte van deze kleine man. Een fotosessie waarin het daglicht en de schaduw een mooi samenspel maken. Zelf vind ik het belangrijk om om niet alleen een leuk portret af te leveren maar ook om het beeld waarheidsgetrouw fotograferen.

Newbornfotografie met een luier van wit katoen

Dit lieve mannetje is nog maar 11 dagen oud als ik mag komen fotograferen. Bij het fotograferen van een newborn is het gebruikelijk om allerlei mutjes en dekentjes te gebruiken. Ik vraag vooraf aan de fotoshoot altijd welke type fotografie men wil. Ik had het goed ingeschat. Mijn voorstel was om de baby alleen met een katoenen luier aan te fotograferen. Heel eenvoudig, puur, zacht en zonder verdere poespas.

Op het bed waar al een wit laken op lag en het prachtige daglicht wat de kamer instraalde. Alle ingrediënten voor een mooie fotosessie newborn waren aanwezig.

Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby AbelNewbornshoot baby Abel

Ouders

Tijdens de fotografie van dit mooie mannetje, zag ik de blikken van de nieuwe ouders. Net ouders geworden en nog zo onzeker en toch ook vol liefde naar elkaar. Omdat ze ook graag foto’s wilde samen met hun pasgeboren zoon, vroeg ik om ieder aan een kant op het bed te komen zitten. In deze foto’s zie je de pure echte liefde voor elkaar en naar hun zoon. Ik vind deze foto’s echt heel bijzonder en mooi geworden. Zoveel liefde zit hierin. Dat raakt mij altijd.

Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby Abel Newbornshoot baby Abel

Wil je ook zo’n bijzonder newborn reportage van je aanstaande kindje, of is je kindje al geboren ? Neem dan contact op via deze link. Ik neem altijd zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Arnhem, Amsterdam, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot? Neem contact met me op! Op zich werk ik door heel Nederland.

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!