Samen Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot

Met z’n drieën kwamen ze naar de fotostudio in Abbekerk voor een leuke en gezellige zwangerschapsfotoshoot. Een fotosessie zwangerschapsfotografie, dat is dus samen zwanger en samen veel lachen, en mooie foto’s maken. Veel lachen en plezier, dat was het motto van deze dag.

Zwangerschapsfotografie & Rode Hakken

Ze had enorme hoge fel rode hakken mee samen met een toffe tuinbroek van spijkergoed Een super leuke kledingkeuze. Uitgekozen omdat mijn fotostudio op een boerenerf is. Bij het boeken van deze fotosessie zwangerschapsfotografie heb ik ook kledingtips gegeven. De foto’s van moeder en dochter zijn bijzonder schattig geworden. Een prachtige en liefdevolle fotoserie hebben we kunnen maken. Het plezier straalt er van af. Ze kunnen niet wachten tot hun kleine kindje geboren gaat worden. Wat een mooi geluk. Kijk hieronder een kleine selecite <3

Ik kijk ook met erg veel plezier naar deze fotoserie. Als de kleine is geboren, mag ik de Newbornshoot verzorgen.

Contact

Ben je ook samen zwanger en geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Als je op zoek bent zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem ?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd zwangerschapsfotografie, Newbornshoot, babyfotografie en familieshoots.
Neem contact op voor het reserveren van jouw (zwangerschapsfotografie) fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.

Hieronder staat een mooie selectie.
samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger partner

samen zwanger kus op de buik

samen zwanger handen op buik

zwangerschapsshoot

zwangerschapsfotografie
<

 

Comments are closed.