Strand en Duinen Fotoshoot | Familieportret op locatie 

Familieportret op locatie

Afgelopen weekend in oktober kreeg ik de opdracht om deze mooie familie op de foto te zetten. Een Strand en Duinen Fotoshoot, hoe leuk ! Op het strand van Callantsoog hebben we elkaar ontmoet en zijn we het strand op gegaan voor de fotoshoot.

Ik hoor wel vaak dat kinderen niet makkelijk zijn te fotograferen. Inderdaad, ze laten zich niet geforceerd lachend op de foto zetten. Maar daar ligt voor mij ook de uitdaging om ze juist wel lachend op de foto te krijgen. Kinderen zijn altijd meer dan wie dan ook, zichzelf. En waar volwassenen juist een belemmering voelen, is daar bij kinderen helemaal geen drempel. En als je dan 1 + 1 bij elkaar optelt is het antwoord zo simpel om kinderen leuk op de foto te zetten: Maak niet iets van ze tijdens de fotoshoot wat ze niet zijn, maar laat ze zichzelf zijn. Laat ze spelen, lol maken, genieten, en doe met ze mee! Alleen dan krijg je een echt spontane fotoshoot!

Spontane Fotoshoot op het strand

Afgesproken was dat het een spontane fotoshoot op het strand zou worden. Niet te veel poseren. Lekker ontspannen en beetje gek doen.  Het weer was niet helemaal zonnig maar dat mocht de pret niet drukken. Ik hou niet van statische portretten en vind het erg leuk de mensen te laten lopen, rennen, springen. Als ze maar in de beweging. De mensen gaan vanzelf dan lachen en plezier maken. Heerlijk toch en gelijk een geweldig herinnering voor later. Tijdens de fotoshoot ging het klein beetje miezeren.

Broer konijn

De jongste dochter heb ik apart nog gefotografeerd. Dit hebben we bij de familie thuis gedaan. Het meisje wilde graag een mooie fotoportret samen met haar konijn.


Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!