Strandshoot met de familie

Familieshoot op locatie

Gaaf ! Voor jullie is een Familieshoot op het strand in de planning. Misschien is er een speciale reden voor deze strandshoot, een cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” tijd om met de familie op de foto te gaan. Sommige families doen iedere vijf jaar een fotoshoot. Hoe mooi toch ;-). Samen zoek je een super leuke locatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel unieke buitenplekken in Nederland en over de grens. Ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee !

Buiten fotograferen is met een groep extra tof omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen. Zeker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. Bij elkaar wordt het een super gave herinnering voor later 😉

En dan, heel belangrijk ! Welke kleding gaan jullie bij de fotoshoot aantrekken. Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast. Toch is het belangrijk dat jullie bij de fotoshoot wel qua kleur en stijl bij elkaar passen. Dat is wel een “must” en dat maakt de foto ook uniek en bijzonder.

Marijke Trienekens van KleurRIJK fotografeert zet de leukste tips voor kleding & accessoires voor jullie op een rijtje. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken, bij de keuze voor kleding! Dat kan je hier lezen!

De paraplu moet mee

Jakkie, dat heb je niet in de hand. Vandaag staat de strandshoot geboekt en het is bewolkt. Geeft niets, zeg ik dan, zolang het niet regent of gaat regenen, is er niets aan de hand. Buienradar is een hele goede hiervoor. Voor mij hoeft tijdens een fotoshoot de zon niet te schijnen. Dan hebben we weer last van harde schaduwen en dat willen we niet. En wat prachtige donkere dreigende luchten op de achtergrond vind ik wel erg mooi. Krijg je gelijk stoere en toffe beelden. En dan hebben we gelijk nog een mazzeltje, niemand hoeft te knijpen met de ogen. De zon is leuk maar soms liever op een ander moment. Dus…………neem je gewoon je paraplu mee, maar ook dit weer even afstemmen met iedereen die op de foto gaat.

Deze fotoshoot is gemaakt op het strand van Petten en op het eind van de winter.

Het was een beetje grauwig weer, grijs en niet al te warm maar evengoed was deze familie heel leuk aangekleed en ze hadden er zin in. Een speciale fotoshoot voor de verjaardag van opa. Reden genoeg om de hele familie bij elkaar te hebben.

Herfst en Winter

Laat het weer het toe voor zo’n toffe strandshoot met de hele familie. ALs je een of meerdere honden hebt, vergeet ze niet mee te nemen, ze horen ook bij de familie. En voor kledingstukken, denk ook aan laarzen, dassen, leuke vesten of jassen. Een hoed doet het ook goed en je hoeft hem natuurlijk niet de hele fotoshoot op te houden. Zie het als een leuke afwisseling. Zo is het eigenlijk met alle accessoires. Hoe wil je als familie samen gefotografeerd worden. Best belangrijk, denk maar zo, de foto hangt misschien nog wel 10 jaar bij opa en oma op de muur !

Uiteindelijk gaat de hele fotoshoot om het om het plezier en lol die je samen met elkaar kunt hebben. Ik laat jullie wel bewegen, rennen en lopen, dat komt wel goed. En kinderen vinden het helemaal geweldig, even lekker los met elkaar op het strand of in het bos.

Ben je na het lezen van mijn blog over een familie fotoshoot op het strand ook enthousiast geworden en lijkt het je leuk om samen met je familie of het gezin te doen? Neem dan contact met me op voor meer informatie en reserveer jouw fotoshoot op locatie. Vul het contactformulier in en ik neem spoedig mogelijk contact met je op.

Hieronder staat een mooie impressie van deze strandshoot.

familieshoot

fotoshoot op locatie

strandshoot

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Strandshoot met de familie

Comments are closed.