Strandshoot met de hele familie | Fotografie Noord-Holland

Fotografie Noord-Holland

Hoe leuk is een strandshoot met een hele familie, toch heerlijk om te mogen maken ! Deze mooie grote familie had ik in oktober vorig jaar voor mijn camera. Het weer was een beetje dreigend maar het bleef gelukkig droog. Met de donkere wolken op de achtergrond krijg je toch ook wel hele stoere foto’s .

Kleding fotoshoot

De kleding voor de fotoshoot hadden ze op mijn advies qua kleur en stijl goed op elkaar afgestemd. De herfsttinten maken het met de dreigende lucht aan het strand wel een hele bijzondere eenheid. Naast natuurlijk het familieportret hebben we allerlei samenstellingen bij deze familieshoot gemaakt. Opa & Oma wilde ook graag leuke foto’s van de kleinkinderen en de gezinnen apart. Voor ieder wat wils en opa en oma hebben op deze manier gelijk een unieke fotoserie van hun kinderen en kleinkinderen.

Familieshoot & Honden

De honden hadden ze meegenomen, ook die horen bij de familie en mogen dus ook niet ontbreken bij de familieshoot. Ff lekker los op het strand en rennen maar. Bij een strandshoot zijn de honden ook welkom.

Strand Callantsoog

Deze strandshoot hebben we gemaakt op het strand van Callantsoog. Het mooiste strand in mijn ogen, en een heel bijzonder mooi stukje Noord-Holland, achter de duinen en op het strand. Hieronder een selectie uit strandshoot / Familieshoot.   

Contact?

Ben je geïnteresseerd in ook zo’n leuke familieshoot op het strand of bos of misschien wel voor jullie bijzondere locatie, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ben je op zoek naar een fotograaf voor een strandshoot, Familieshoot of gezinsportret in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem ? Ik ben als vakfotografe gespecialiseerd zwangerschapsfotografie, Newbornshoot, babyfotografie en Familieshoot. Ik ben ook te vinden op social media, kijk ook eens op mijn facebook en instagram.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam