zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie | trots op je buik | Noord-Holland

Liefdevolle zwangerschapsfotografie

Trots op je buik

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier (zwanger shoot) zal ik voor jou een hele mooie tijd op de vast leggen om later te herinneren en koesteren.

Ben je misschien Zwanger?

Op het blog “zwangerschapshoot” kun je vooral veel verhalen lezen en foto’s die ik heb gemaakt over zwangerschap. Ook heb ik diverse blogs geschreven over newborn, baby & familie fotografie,
Daarnaast schrijf ik over van alles wat er bij een fotoshoot komt kijken, zoals wat trekt je aan bij een zwangerschapsfotoshoot ? Boek ik wel of niet visagie bij mijn fotoshoot (zwangerschapsshoot) ? Welke buitenlocaties zijn leuk en bijzonder ? Mijn kindje is nog zo klein maar ik wil wel graag een mooie fotoserie. Hoe gaat zo’n fotoshoot in zijn werking ? Allemaal vragen en ik schrijf er over. Ik probeer jullie zoveel mogelijk uit te leggen.

Contact?

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie. Vul dan het contactformulier in.
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Voor meer foto’s kun je mijn pagina inspiratie bekijken of lees mijn blog met de verhalen achter de zwanger fotoshoots. Wil je meer informatie of een zwangerschapshoot bij mij boeken, neem dan contact op met fotografe@kleurrijkontwerp.nl

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotoshoot trots op je buik

zwangerschapsfotoshoot

trots op je buik

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie