Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Michel & Gijs – Mis geen enkel moment!

She said YES! tijd om een Trouwfotograaf te zoeken!

Gefeliciteerd, jullie graan trouwen! En ja, na het aanzoek komt er veel op je af. Tijd om een mooie locatie te zoeken, een thema, een mooie taart en een DJ die jullie vibe begrijpt! Natuurlijk is het ook belangrijk om een trouwfotograaf te vinden die bij jullie past! Tenslotte legt die jullie hele dag vast waar je jaren later nog op terug kan kijken! Mijn naam is Michel en ik ben fotograaf achter Kleurrijk Ontwerp. Samen met mijn vriend Gijs fotograferen we bruiloften onder de naam Het Liefdes Atelier. Graag vertel ik je meer over onze werkwijze!

Waarom het zo belangrijk is om een goede klik te hebben met je trouwfotograaf

Een goede klik met je trouwfotograaf is erg belangrijk. Tijdens de dag ben je namelijk veel samen, vanaf het moment dat je in de make-up zit totdat de openingsdans aanbreekt! Naast de ceremoniemeester(s) en getuigen zal je trouwfotograaf je bruiloft van dicht bij meemaken, als trouwfotograaf ben je toch onderdeel van de bruiloft! Daarbij is het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je trouwfotograaf wanneer je bij hem/haar voor de lens staat en dat je je wensen mag doorgeven! Wij, Michel & Gijs zijn echt gek op bruiloften en vinden het fantastisch om (hoe cliche het ook klinkt) de mooiste dag van jullie leven vast te leggen. De emotie die bij een ceremonie komt kijken, de extase van een openingsdans en de sfeer vastleggen van een dinner. Wij zijn echt gek op bruiloften! 

Trouwfotograaf
Fotograaf bruiloft

Trouwfotograaf | met 2 fotografen mis je geen enkel moment

Met twee beeldmakers mis je tijdens je bruiloft geen enkel moment! Naast fotografie maken wij ook trouwfilms en doordat wij erg goed op elkaar zijn ingespeeld weten we je bruiloft goed vast te leggen. Beide schieten we met een camera die zowel foto’s kan maken als kan filmen waardoor we makkelijk kunnen wisselen. In onze tactiek schieten we ook beide met een ander type lens waardoor we beide een uniek ander plaatje kunnen schieten van hetzelfde moment. 

Trouwfotograaf

Michel & Gijs als jouw trouwfotograaf

Het begon allemaal met een voicememo, de eerste keer dat we elkaar spraken en ja, dat was heel cliche via Bumble! Al snel ontmoeten we elkaar in het “echte leven” en sindsdien zijn we een setje en werken we ook samen! Samen delen we dezelfde passie voor fotografie en video en zijn we daarbij goed op elkaar ingespeeld. Leuk feitje: onze eerste bruiloft fotografeerde we op Valentijnsdag!

 

Trouwfotograaf Arnhem
Trouwfotograaf Arnhem

Portfolio Het Liefdes Atelier Trouwfotograaf

Na de bruiloft die we op Valentijnsdag samen hebben gefotografeerd hebben we samen het Liefdes Atelier opgericht. Michel fotografeerd nog steeds zwangerschappen onder KleurrijkOntwerp maar de bruiloften fotograferen we onder de naam Het Liefdes Atelier. Ben je benieuwd naar ons portfolio als trouwfotograaf? Klik dan op de button!

 

Trouwfotograaf Arnhem

Onze fotografiestijl als trouwfotograaf

Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portreteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Naast het schieten van beeld materiaal hechten we ook veel waarden aan colorgrading met een filmische look & feel. Met deze elementen weten we liefdevolle momenten cinematisch vast te leggen op beeld. 

 

Wat kost een trouwfotograaf?

Ben je benieuwd naar onze tarieven en wat voor pakketen we aanbieden als trouwfotograaf? Klik dan op de onderste button om naar de tarieven pagina van Het Liefdes Atelier te gaan! Hier vind je dan alle informatie betreft de tarieven die we vragen als trouwfotograaf

Trouwfotograaf Arnhem

Kennismakingsgesprek trouwfotograaf

Omdat de klik met je fotograaf erg belangrijk is en wij het ook erg leuk vinden om jullie alvast een beetje te leren kennen organiseren we altijd een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt meestal online plaats of in onze vaste ontmoetingsplaats in Arnhem. Naast dat het kennismakingsgesprek een gezellig gesprek is om elkaar een beetje te leren kennen gaan we ook alvast wat praktische onderwerpen doornemen van jullie bruiloft. Misschien hebben jullie nog geen antwoord op alle vragen en dat is niet erg! Het zet jullie alvast aan het denken over de volgende stappen die jullie zullen ondernemen in de organisatie van de bruiloft. Daarbij geven we jullie ook graag wat handvaten in de organisatie van jullie bruiloft en de nodige tips!

 

trouwfotograaf Arnhem