Wat een verrassing | Uitzending TV Eva Jinek

Wat een verrassing, draagmoeder Pauline is afgelopen week gast aan de tafel bij Eva Jinek.  Pauline heeft bij mij een aantal jaren geleden een zwangerschapsfotoshoot laten maken. Ik vind het een heel mooi en bijzonder verhaal en Pauline is daarom de afgelopen jaren in veel programma’s te zien als gast en wordt er veel over in de pers geschreven. Afgelopen donderdag dus ook, bij Jinek met het verhaal van olympisch kampioene Esther Vergeer, Pauline van Berkel en draagmoederschap. Als ondersteuning van dit verhaal zijn de foto’s die ik heb gemaakt bij de zwangerschapsshoot van Pauline, getoond. Omdat blijkbaar veel mensen mijn locatie en manier van fotografie herkennen, heb ik veel reactie gekregen. Super leuk !

Wat bijzonder en wat een eer om zo je eigen creativiteit op televisie te mogen zien.

Ben je geïnteresseerd in het verhaal van Pauline  & Esther of wil je meer weten over draagmoederschap, dan kan je onder de volgende link de uitzending terugkijken.

Fotograferen in de studio of op locatie?

Zwangerschapsfotografie in de studio of op locatie is mogelijk. Wil je een zwangerschapsshoot in de studio, dan kom je naar de NDSM werf in Amsterdam. Wil je graag een fotosessie op een buiten locatie dan bespreken we dat eerst samen.

Wil je ook zo’n toffe zwangerschapsfotoshoot boeken ?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n bijzondere zwangerschapsfotoshoot boeken ? Neem dan contact met mij op en boek je eigen zwangerschapsshoot.

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!