Zwangerschapsfotoshoot is leuk

Waarom je een zwangerschapsshoot zou moeten doen. Daar heb ik alvast één reden voor, een zwangerschapsfotoshoot is leuk om te doen. Een fotoshoot kan voor de eerste keer best spannend zijn. Ndat we hebben kennis gemaakt, hoor ik graag jullie wensen. En tijdens de fotoshoot probeer ik jullie eerst op je gemak te stellen. Hierdoor kan ik ook ongedwongen foto’s maken. Bij mij hoef je niet ongemakkelijk in de lens te kijken en alleen maar te glimlachen, dat probeer ik juist te voorkomen. Het gaat erom dat jullie genieten van elkaar en van de fotoshoot.

Zwangerschapsshoot out of the box

Een zwangerschapsshoot is gelijk een goede reden om je zelf even exra te verwennen. De meeste vrouwen boeken bij mij de zwangerschapsshoot in de eerste week van het zwangerschapsverlof. Hoe leuk is het om tijdens de zwangerschapsshoot de kleding die je normaal draagt, nu thuis te laten en te gaan voor een zwangerschapsshoot out of the box.  Des te leuker is om jezelf te laten shinen en je mooi te voelen voor de camera. Visagie is bij de zwangerschapsshoot te boeken. Weet je niet goed welke kleding je mee kan nemen ? Bij het boeken van de zwangerschapsshoot krijg je van mij kledingtips, zodat je heel goed kan voorbereiden op de fotoshoot.

Zwangerschapsshoot is gelijk een leuke date met je partner

Samen met je partner de zwangerschapsshoot doen, is gelijk ook voor samen een leuke date. Even heerlijk genieten van elkaar en van al het moois dat nog gaat komen. Een mooi moment om aandacht aan elkaar te besteden. Met deze zwangerschapsshoot maken jullie gelijk ook mooie herinneringen voor later, even stil staan bij dit bijzondere moment.

Bolle buik

Je bolle buik is een van de bijzonderste momenten in het leven van een vrouw. Een deze mooie tijd kan snel voorbij gaan, ook een reden om even samen stil te staan bij het wonder dat in in je buik groeit. Jullie worden papa en mama.

Herinneringen maken

Deze zwangerschapsshoot is ook bedoeld om samen herinneringen te maken. Natuurlijk kan je partner ook foto’s maken van je bolle buik. Maar dat is toch anders, dan een professionele fotoserie gemaakt door een professionele fotografe. Deze foto’s zal je een levenlang koesteren.

Wil je wat voorbeelden zien van een zwangerschapsshoot zien? Bekijk dan ook eens mijn portfolio Zwangerschapsfotoshoot

Volg je mij al op facebook of instagram? Daar plaats ik de nieuwste foto’s.

Boek je eigen zwangerschapsfotoshoot.

Waarom je een zwangerschapsshoot zou moeten doen
Zwangerschapsfotoshoot is leuk
Zwangerschapsshoot out of the box
Zwangerschapsshoot is gelijk een leuke date met je partner
Bolle buik
Herinneringen maken

Comments are closed.