Wat is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?

Gaaf hoor, je bent zwanger. Wat een bijzondere en spannende tijd voor jou/jullie. Gefeliciteerd! Je bent op zoek naar een fotograaf voor mooie fotos van je zwangere buik. En je vraagt je vast af, wat is voor jou het beste moment voor een zwangerschapsshoot?

Wanneer boek je nu een zwangerschapsfotoshoot?

Dat moment is voor iedereen anders. De ene vrouw wil alles gelijk geregeld hebben en boekt zowel de zwangerschapshoot als de newborn fotoshoot. Dit allemaal in de eerste periode van de zwangerschap. De ander wacht tot ze 30 weken is of pas in week 30.

Wat is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?

Dat hangt allemaal af van de grote van je bolle buik en hoe je je voelt. Voel je je prima en heb je al een aardig buikje, dan is dat het beste moment voor een zwangerschapsshoot. Sommige zwangere dames hebben nog een klein bescheiden buikje terwijl andere dames al vroeg in de zwangerschap een aardige bolle buik hebben. Dat is nou eenmaal voor iedereen verschillend. En dat maakt zwangere dames met een klein buikje soms een beetje onzeker. Het gebeurt wel eens dat ik de dag voor de fotoshoot wordt opgebeld of gemaild. Er wordt getwijfeld aan de grote van de buik en of het mogelijk is om de fotoshoot nog een weekje of soms twee weekjes te kunnen opschuiven. Meestal vraag ik dan of er een foto gemaakt kan worden met de telefoon, of ze die aan mij willen appen, dan kan ik even mee kijken. En 9 van de 10 keer zeg ik dan, kom maar gewoon op de afgesproken datum voor de fotoshoot. Het valt reuze mee met je buik, het is een prachtige zwangere bolle buik. Een top buik voor een mooie zwangerschapsshoot.

Met hoeveel weken maken we de zwangerschap fotoshoot?

Gemiddeld is dat tussen de 30 en 35 weken. Maar ben je in verwachting van een tweeling, dan zeg ik we maken de zwangerschapsfotoshoot tussen de 27 en 30 weken. Is het je eerste kindje of je tweede ? Ook daar zit verschil in. Bij sommige zwangere vrouwen is rond de 37 weken het mooiste moment voor de zwangerschapsfotoshoot en bij de ander 31 weken. We overleggen dit samen bij het boeken van de zwangerschapsfotoshoot.

Studio of Buiten Locatie?

Jouw zwangerschapsshoot kunnen we maken in de studio in Zwaag of op een buiten locatie.. Tijdens de fotoshoot mag je de kleding in mijn studio gebruiken. De gemiddelde wissel is ongeveer 4x tijdens de fotoshoot. Wil je liever bij je eigen thuis, ook dat is mogelijk. Op verzoek neem ik dan een aantal zwangerschapsjurken en accessoires mee. De zwangerschapsshoot is ook mogelijk op het strand, duinen of bos. Vroeg in de ochtend of tijdens het gouden uurtje, net even voordat de zon onder zal gaan, is het beste moment van de dag. Het licht is zacht en warm, dit geeft een hele mooie sfeer op de foto’s.

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Ben je op zoek naar een fotograaf voor zwangerschapsshoot met belly power? Een fotoshoot kan bij mij in de studio of op een buiten locatie, neem dan contact op via het contactformulier. Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam