Wat kost een familie fotoshoot op locatie?

Familieshoot op het Strand, Bos & Duinen

Voor meer informatie over een familie fotoshoot op locatie heb ik een aantal leuke blogs geschreven. Wat kost nu zo ’n Familie fotoshoot op locatie ? Welke kleding trekken we aan ? Wat zijn goede kledingcombinaties voor een strandshoot met het gezin ?  Om overal antwoord op te geven heb ik mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie geschreven. Deze vind je hier.

In welke periode van het jaar is een buitenshoot het mooist ?

Een buitenshoot met de familie kan eigenlijk in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent ! Daar houden we niet van en mijn fotocamera is niet zo goed tegen water bestand 😉  Hoe leuk is een strandshoot met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJKontwerp fotografie.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Wat kost een familie fotoshoot

Voor meer informatie bekijk mijn tarieven op de deze pagina

 

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!