Wat kost een familie fotoshoot op locatie ?

Strand, Bos & Duinen

Voor meer informatie over een familie fotoshoot op locatie heb ik een aantal leuke blogs geschreven. Wat kost nu zo ’n Familie fotoshoot op locatie ? Welke kleding trekken we aan ? Wat zijn goede kledingcombinaties voor een strandshoot met het gezin ?  Om overal antwoord op te geven heb ik mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie geschreven. Deze vind je hier.

In welke periode van het jaar is een buitenshoot het mooist ?

Een buitenshoot met de familie kan eigenlijk in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent ! Daar houden we niet van en mijn fotocamera is niet zo goed tegen water bestand 😉  Hoe leuk is een strandshoot met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJKontwerp fotografie.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Wat kost een familie fotoshoot

Buitenshoot A € 295,00 (inclusief 7 digitale bestanden).

De hoge resolutie fotobestanden worden bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit.

Wil je naast het fotopakket nog extra fotobestanden kopen, dat kan, deze kosten 15 euro per stuk.

 

Voor meer informatie bekijk mijn tarieven.

 

Contact

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks prominent in je huis kan ophangen ? Roep het in de familieapp op whatsapp en boek jullie eigen familieshoot of gezinsfotografie. Kijk ook eens op Facebook & Instagram, wekelijk nieuwe post !

 

Wat kost een familie fotoshoot op locatie
Wat kost een familie fotoshoot op locatie
Strandshoot met het hele gezin
Wat kost een familie fotoshoot op locatie

Comments are closed.