Wat kost een newbornfotoshoot ?

Is er een baby op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis dan ook vastleggen door middel van een fotosessie pure newborn fotografie. In de eerste weken na de geboorte slaapt je baby nog heel veel. Een mooi moment voor newborn fotografie. Voor deze fotoshoot kom ik bij jullie thuis fotograferen.

Het basis fotopakket newbornfotoshoot aan huis kost € 295,00 (inclusief 25 digitale fotobestanden)

Combinatie fotopakket Zwanger & newborn

Wil je zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoshoot bij mij boeken? Dat kan! Hier heb ik een special korting voor. Zo’n gecombineerd fotopakket is samengesteld uit een zwangerschapsfotoshoot in de studio (225 euro)  & een newborn fotoshoot bij jullie thuis (295 euro). Wanneer je deze combi meteen in één keer boekt, krijg je van mij een korting van  € 20,00. Lijkt dit je interessant? Voor meer informatie, neem contact op via het onderstaande contactformulier!

Ik ben ook te vinden op facebook en instagram. Hier post ik met regelmaat nieuwe foto’s. Kan je gelijk mijn werk bekijken.

Wil je mijn werkwijze bij een newbornshoot zien, dat heb ik hier beschreven.

Wil je gelijk deze combi fotoshoot boeken?  Of een cadeaubon bestellen ? Neem contact op:

 

new born fotografieWat kost een newbornfotoshootWat kost een newbornfotoshoot bij jullie thuis ?newbornfotografienewborn fotoshoot

 

Comments are closed.